fbpx

Com vestir per un sopar d’empresa

Tabla de contenidos

Sé que de vegades no resulta fàcil, i per això vull resoldre’t alguns dubtes i donar-te els meus consells imprescindibles per tenir en compte en el teu proper sopar d’empresa nadalenca.

Recorda abans de res, que una celebració relacionada amb l’àmbit laboral és exactament això. No es tracta d’un sopar d’amics, sinó que segueixes estant en el “treball” sota l’atenta mirada dels teus superiors. Això sí, és recomanable assistir per relacionar-te amb els teus companys i responsables, pensa que es realitzen amb l’objectiu de fomentar les relacions entre els treballadors i els equips.
Com he comentat al principi, la teva actitud i la teva saber estar són primordials en aquest tipus d’actes, així que no t’excedeixis ni amb el menjar ni amb les begudes, no vulguis penedir-te de situacions incòmodes.
I quant al vestuari per al sopar d’empresa, és important cuidar tots els detalls. Encara que no hagi estipulat un “dress code” és recomanable seguir la línia del dia a dia de la teva empresa. Això sí respectant sempre el teu propi estil. Has d’anar més arreglat de l’habitual, però tampoc sense passar-se. I recorda la meva premissa de: “menys és més”. Resolt això comencem:
  • La millor opció per vestir-te en aquestes ocasions és apostar per peces clàssiques que no siguin ni massa atrevides ni extremades, recorda que es tracta d’un acte social d’empresa. Està bé que es fixin en tu, però pel teu estil i el teu glamur, no pel que ensenyes o per portar un look extravagant. No voldràs formar part de les xafarderies de l’endemà oi?
  • A l’hora de triar el teu estilisme, és important valorar el lloc on es realitzarà l’esdeveniment i el moment del dia, ja que no és el mateix una celebració d’aquest tipus en un restaurant informal que en un hotel de gala; un menjar que un sopar. Aquesta informació és vital per valorar el teu look i les peces a triar.

  • El vestit tipus “Little Black Dress” serà l’opció ideal per a aquesta ocasió. Un vestit negre de línies rectes i senzilles que mai falla.
  • Si ets de pantalons, un recte negre combinat amb una brusa de seda o un top de llenceria i una americana o jaqueta tipus “Chanel”.
  • Si es tracta d’un menjar o un sopar més informal, aposta per un vestit en colors neutres: beix, grisos, etc. i amb absència de moltes lluentors.
  • L’elegància i la sofisticació estan renyides amb anar sexy i ensenyar; per això evita escots infinits, transparències exagerades o vestits excessivament curts.
  • Evita les lluentors excessives i estampats massa marcats tipus els animal print. Evita el «too much» en el teu look.
  • Quant a colors, aposta pels clàssics: els bàsics, blanc i negre, o els neutres. O, si ets més atrevit, els granats o vermells i fins i tot els verds ampolla.
  • El maquillatge i el pentinat és primordial per a elles, igual que un aspecte cuidat per a ells. El maquillatge natural però ben treballat, buscant què faccions destacar: uns ulls fumats o uns llavis vermells. Quant al cabell es refereix, busca un pentinat que ja t’hagis realitzat i amb el qual t’asseguis realment afavorida. I ells, una pell ben hidratada, la barba recentment afaitada o, si sols portar-la llarga, que estigui ben arreglada. Ah! I el cabell ben pentinat: opta per un producte d’acabat per donar un toc de glamur al teu look.
  • I finalment, però no menys important, els complements. Ells són els que t’ajudaran a donar el toc final al teu outfit. Si el look t’ho permet aposta pels complements més atrevits i amb més lluentors: una sabata de color daurat per exemple, unes arracades o un collaret gran i brillant.
I tu, què tens pensat per al sopar de Nadal d’empresa? Deixa els teus comentaris o dubtes, estaré encantada d’ajudar-te 😉
Compartir artículo

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otros artículos
Te puede interesar

01

Formación y asesoría de imagen personal y comunicación para equipos y empresas.

02

Consultoría de imagen personal y estrategia de comunicación para profesionales.

03

Conferenciante en charlas, eventos y talleres. Grandes auditorios o grupos reducidos.

04

Estilismo y dirección creativa para fotografía personal corporativa.