fbpx

(es) (ca)

Tabla de contenidos

mamis amb molt estil
S’acosta el dia de la mare, un dia especial per celebrar que les mamis són genials. Aprofitant l’ocasió, he volgut fer un post dedicat a vosaltres, les mares.
Tant durant com després de l’embaràs és encara més important tenir cura el teu estil i conèixer bé les peces que més afavoreixen la silueta, ja que el cos passa per un gran canvi.

De fet, la meva recomanació és que et mantinguis fidel al teu propi estil. Esperar un bebè per a res és una excusa per deixar de vestir-se exactament com ho feies i deixar de banda la teva imatge. Estic segura, que voldràs sentir-te bé amb tu mateixa i veure’t fabulosa durant aquesta etapa.
Com bé saps, l’embaràs és un moment màgic, i, mentre esperes amb ganes el dia en què coneixeràs al teu nadó, totes les atencions i cures se centren en tu. Però això canvia després del part, quan la teva silueta ja no és la mateixa i els primers mesos es converteixen en una autèntica odissea: hores i dies sense poder descansar bé, acostumar-se als canvis físics produïts per l’embaràs. Ara les cures i les prioritats han canviat, ara la protagonista ja no ets tu sinó el teu nadó. I tu, sense adonar-te’n, acabes oblidant-te de tu, optant per la «comoditat» i descuidant completament la teva imatge.
Perquè ressaltis el millor de tu durant aquesta etapa aquí et deixo alguns dels meus consells:
1. Potenciar la teva silueta és essencial
Durant l’embaràs, és un bonic moment per lluir panxeta. Pots optar per peces ajustades que la marquin o, si vesteixes una peça més aviat ample, posa’t un cinturó finet just per sota el pit.
Tant durant com després fes que s’intueixin teves corbes femenines, utilitzant peces semi-entallades. Evita les peces molt amples, ja que t’aportaran el doble de volum.
Un truc essencial per a després del part i no marcar panxeta és utilitzar la superposició de peces, com per exemple, una samarreta de cotó i a sobre una jaqueta oberta que caigui amb gràcia pels costats. I, sobretot, evitar teixits com la lycra o la seda.
embarazada con estilo2. El llarg sí que importa
Durant l’embaràs, així com després, és millor que triïs vestits o faldilles que no sobrepassin l’altura del genoll. Això t’ajudarà a veure’t molt més esvelta. En aquest sentit, procura evitar també les peces excessivament llargues, ja que aquestes et faran semblar més baixeta.
I el mateix amb els pantalons, evita els que vagin per sobre del turmell, tipus capri o pirata, que solen restar alçada.
3. I l’escot?
Reduir el volum del pit durant la lactància és possible. Veuràs que, si optes per escots en forma de «V», aconseguiràs allargar la teva silueta i centrar l’atenció en el teu coll, espatlles i la cara.
4. Els estampats amb cap
En general els estampats aporten volum, i, segurament, en aquests moments és el que menys necessites. Així que tria bé i utilitza aquells que estiguin dins de la mateixa gamma de color o d’una grandària mitjana. Sempre pots trencar el teu look amb un mocador estampat.
5. Els accessoris són imprescindibles
És el millor moment perquè utilitzis un collaret llarg o un fulard fi i allargat, ja que t’aportarà verticalitat a la teva figura més aviat rodoneta.
Utilitza unes sabates amb una miqueta de taló, encara que aquest sigui ample. Ambe ells et veuràs més estilitzada i amb unes cames més llargues.
I, després de l’embaràs, oblida’t durant un temps dels cinturons a la panxa.
Recorda que és important dedicar-te un temps a tu. Reserva almenys mitja hora al dia per relaxar-te, mimar-te una mica i començar a treure’t el màxim partit per veure’t amb molt d’estil.
Si tens dubtes sobre com vestir-te durant l’embaràs o prevenir no descuidar la teva imatge un cop hagis estat mare, deixa un comentari i pregúntam. I pensa, que potser aquest és un bon moment per regalar o autoregalarte estil.
Compartir artículo

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Otros artículos
Te puede interesar

01

Formación y asesoría de imagen personal y comunicación para equipos y empresas.

02

Consultoría de imagen personal y estrategia de comunicación para profesionales.

03

Conferenciante en charlas, eventos y talleres. Grandes auditorios o grupos reducidos.

04

Estilismo y dirección creativa para fotografía personal corporativa.